Cum te putem ajuta?

Salut, aici vom pune răspunsuri la cele mai frecvente întrebări care s-ar putea să te intereseze și pe tine. Dacă mai sunt alte întrebări care nu le găsești aici te rugăm să ne apelezi: 060 179 175.

Da. Suntem producători pentru, absolut toate produsele pe care le producem. Și dacă detalizăm acest moment atunci ferm confirmăm faptul că dispunem de utilaje performante și noi precum: Laser, cutter CNC, mașină de print UV, printer eco-solvent, printer solvent și desigur cutter-plotter.

Poți achita în numerar sau cu cardul bancar ONLINE pe site sau direct în showroom. Dacă reprezinți o companie atunci poți achita prin: transfer bancar, numerar sau bussines card.

Da. Avem livrare în toată Republica Moldova dar și alte țări precum România, Italia, Belgia ș.a… mai exact pe tot globul pământesc(concretizează cu managerul). În R.M excepție face zona transnistriană. Colaborăm cu o companie de curierat care, cu mare responsabilitate livrează orice produs până la ușă.

 După ce împreună managerul nostru confirmi comanda și suma de achitare. Este necesar avans în cazul produselor personalizate. Acesta îl plătești în showroom(numerar/card/transfer bancar) sau online, cu cardul/transfer bancar. Diferența o achiți curierului, online sau în showroom.

În Chișinău și suburbii- 45 lei. În restul orașelor- 80 lei. Dacă acumulezi o comandă de peste 500 lei livrăm produsele GRATUIT(pentru colete până la 1,5 kg). Pentru produse mai voluminoase sau mai grele te rugăm să concretizezi cu managerul nostru, prețul livrării.

Dacă îți un produs personalizat trimite poza pe pagina de facebook/instagram( @Ecowoodbag) , pe mail: ecopungi@gmail.com sau prin viber, whatsapp: +373 60 179 175. La fel ne poți comunica prin telefon modelul(care este numărul din fată a denumirii produsului(ex.: Nr.1 colecția Autentic).  Dacă preferințele de design nu corespund cu colecțiile deja existente te rugăm să ne comunici și câteva detalii ca să construim machete exact cum îți dorești, într-un timp scurt. 

După confirmarea machetei îți oferim proba produsului GRATUIT*

               Pregătim o vizualizare a comenzii și după confirmare o trimitem în lucru. Durează de la 2-3 zile         însă depinde ce produs.

Da, desigur. Multe produse sunt în stoc însă pot fi realizate și la comandă. Poți iniția comanda pe site și deja după asta va fi preluată de un manager.

Timpul de producer se calculează în dependență de cantitatea de woobaguri. 5- 14 zile lucrătoare de la aprobarea machetei

Maxim 2 zile lucrătoare. Toate comenzile sunt executate cu multă grijă, de aceea este foarte important să ridici comanda imediat și ca să poți confirma starea satisfăcătoare a comenzii. Se păstrează doar comenzile ACHITATE INTEGRAL.

Distrbuitor poate deveni oricine care deține o formă juridică(SRL, II, SA ș.a) înregistrată. Pentru a afla detalii despre condițiile și politica de prețuri te rugăm să contactezi managerul: 060 179 175.

Diferența între aceste două tehnologii este la nivel de aspect exterior dar și timp de producere. Moldelul cusut se fabrică în dublu-timp decât modelul capsat și implică utilaje specializate.

Da! Diferența de preț este de 10 lei adăugător, la prețul contractual.

*Proba se oferă contra cost la valoarea produsului pe piața pentru cantitatea de până la 50 buc. În cazul în care comanda este confirmată și cantitatea de woodbaguri este de la 10 buc. Suma finală se recalculează și se diminuează suma achitată pentru produsul probă.

* Proba se oferă GRATUIT în cazul menționat mai sus, DOAR O SINGURĂ DATĂ. A doua probă se achită la valoarea/prețul unui woodbag conform înțelegerii contractuale.